Ultrasonic pikeun mesin topeng

Sistem Geter ultrasonic bisa nyadiakeun énergi Geter frékuénsi luhur pikeun las palastik atawa lawon serat kimiawi.Sistim ieu perlu dilengkepan kontrol gerak (posisi, tekanan) jeung alat mékanis séjén pikeun ngalengkepan tugas las.


Generator ultrasonik, generator ultrasound las ultrasonik, produsén profésional.

1. Sistem Geter ultrasonic bisa nyadiakeun énergi Geter frékuénsi luhur pikeun las palastik atawa serat kimia fabrics.Sistim ieu perlu dilengkepan kontrol gerak (posisi, tekanan) jeung alat mékanis séjén pikeun ngalengkepan tugas las.

2. Nalika sistem berpungsi, sinyal pemicu éksternal micu sistem, sarta sistem bakal otomatis ngalengkepan prosés las nurutkeun kana waktu prasetél.Mesin las ultrasonik Mesin cocog ultrasonik dipaké pikeun cocog parameter téknis garis produksi topeng (frékuénsi, kakuatan pilihan 20KHz 2600W, 20KHz 2300W, 20KHz 2000W)

Modél

Frékuénsi ultrasonik

Kakuatan ultrasonik

Voltaseu

ZX-15K-M

15KHz

2600W

220V, 50/60Hz

ZX-15K-B

15KHz

3200W

220V, 50/60Hz

ZX-20K-M

20KHz

2000W

220V, 50/60Hz

ZX-28K-M

28KHz

800W

220V, 50/60Hz

ZX-35K-M

35KHz

500W

220V, 50/60Hz

4
3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami