SAR165-2650

PALLETIZER (ROBOT TUMPUAN)
★ 2 ~ 6 versi sumbu bisa ngaropéa.
★ radius badag tina aktivitas bisa ngaropéa.
★ Payloads luhur 800KG bisa ngaropéa.
★ Laju ngajalankeun 30% leuwih luhur, jeung hargana 30% leuwih handap.


SAR165-2650 data


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami