QR5-717

ROBOT RINGAN
★Lightweight: diwangun-di supir, kotak listrik leutik, nyimpen spasi tur gampang pikeun mindahkeun.
★ genah: Single-fase 220V.
★ Nyimpen artos: Dibandingkeun sareng robot industri konvensional, hargana 30% langkung handap, sareng konsumsi énergi 30% langkung handap.
★ Gampang pangropéa: desain modular unggal gabungan, gampang troubleshoot, béaya rendah pikeun pangropéa,
★ panyalindungan Leuwih alus: Aya versi ganda-disegel cocog pikeun lingkungan kasar kayaning paeh-casting jeung nyemprot.(sakabeh mesin IP65, pigeulang IP67)
★ Leuwih cocog: awak kalawan protokol CANopen na EtherCAT sarta diwangun-di supir dijual misah, anjeun bisa leuwih difokuskeun kontrol.


QR5 data


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami