POCT,TEST KITS ASSEMBLY LINE,TEST KIT MACHINE

Kami produsén profésional pikeun mesin assembly kit covid-19.alat ieu utamana dipaké pikeun produksi otomatis tina kartu deteksi emas koloid.fungsi utamina ngawengku: otomatis dahar kartu kaset, motong strips test otomatis, bagging otomatis tur sealing panas, cacah otomatis.Kusabab kualitas alus teuing, efisiensi mesin nepi ka 3000 PCS per jam.Wilujeng sumping ngahubungan kami sarta didatangan pabrik urang!

UKURAN : 4320 X 2200 X 2300 MM

Wewengkon Gawé: 5500X3000X2200MM

Beurat: 1650KG

Tegangan: 220V/Hz

kakuatan: 4.5KW

KAPASITAS PRODUKSI: 3000 PCS / H, Kapasitas produksi sabenerna pakakas bakal kapangaruhan ku ngahasilkeun pelat jeung ngahasilkeun cangkang luhur jeung handap.

Mangpaat: di luhur 85%

dB: leuwih handap 85


alat ieu utamana dipaké pikeun produksi otomatis tina kartu deteksi emas koloid.fungsi utama na ngawengku: suplai otomatis tina cangkang handap (tipe disc), deteksi otomatis arah cangkang handap, sarta adjustment otomatis tina arah cangkang handap, otomatis nyadiakeun pelat, otomatis ngadeteksi naha aya wewengkon cacad dina piring (kudu cirian sacara manual wewengkon cacad sateuacanna), otomatis motong strips nguji, otomatis ngurangan strips nguji ngandung wewengkon cacad, sarta otomatis muka strips nguji dina cangkang handap.Suplai panutup luhur (tipe pan), deteksi otomatis arah panutup luhur, adjustment otomatis arah panutup luhur, otomatis pre-instalasi tina panutup luhur, compaction otomatis tina panutup luhur, deteksi otomatis tina produk rengse, bagging otomatis tur sealing, cacah otomatis jeung fungsi séjén.sanggeus strips nguji diselapkeun kana alur positioning tina hal handap, nu strips nguji moal cacad atawa ruksak, sarta penampilan datar, sarta posisi sealing bungkusan stabil sarta akurat.

main


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk