Hiji sered hiji motor servo luar earloop otomatis masker nyieun mesin

Kecepatan tinggi hiji sered hiji motor servo mesin topéng luar ceuli mangrupikeun modél anu épisién pisan sareng praktis, dihubungkeun ku garis conveyor, kalebet mesin ngabentuk topéng sareng mesin las earloop luar servo.


.Pedaran

Kecepatan tinggi hiji seret hiji motor servo mesin topéng ceuli luar nyaéta modél anu épisién pisan sareng praktis, dihubungkeun ku sabuk transfer, kalebet mesin ngabentuk topéng sareng mesin las gelung ceuli luar servo.Masker ngabentuk mesin otomatis utamana ngawengku mékanisme dahar, mékanisme crease ngabentuk, mékanisme dahar sasak irung, mékanisme las ultrasonic.Majelis servo mesin las loop ceuli luar anu otomatis tiasa ngalengkepan las loop ceuli, utamina kalebet sabuk conveyor masker, mékanisme narik loop ceuli, mékanisme las ultrasonik, mékanisme panampi masker.Konsep desain ieu sered hiji mesin sambungan: basajan tur gampang ngagunakeun, stabil sarta dipercaya, kalawan versatility alus, kasaluyuan, jeung kinerja ongkos.

II.Fitur sarta fungsi

1.Raw bahan mékanis kontrol marake kontrol tegangan bahan, stabilitas tinggi na laju gagalna low.

2. statistik kaluaran otomatis.

3. Bisa ngahasilkeun dua nepi ka lima lapisan masker sarta otomatis weld Straps ceuli dina duanana tungtung.

4. Kontrol program komputer, kalawan reliabiliti pisan tinggi, minuhan atawa ngaleuwihan standar nguji.

Parameter téknis

Parameter téknis

Voltaseu

220V 50Hz

Kakuatan

14kw

 

Tekanan hawa

6 kg/²

Frékuénsi ultrasonik

20KHz

 

Kaluaran

≧150pcs / mnt

Struktur

Rak bahan bakuMesin motong topeng,Garis tarik Earloop,Ultrasonic las maching

 

Métode deteksi

deteksi photoelectric

Métode kontrol

PLC

 

Ukuran mesin

4220 * 2020 * 2035 mm

Beurat

850 kg

 

Ukuran masker

175 x 95 mm

Perhatian

Dilarang nyabak transduser ultrasonik kalayan tegangan luhur.The percetakan

kabayang jeung paeh sirah teu bisa overvoltage, nu bakal ngaruksak sirah paeh.

12
10
11
13
3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk