Hiji sered hiji motor servo jero earloop mesin topeng otomatis


Katerangan

Laju tinggi hiji sered hiji motor servo ceuli batin mesin topeng otomatis, nyaéta modél kacida efisien sarta pohara praktis.Saatos awak topeng dijieun dina mesin motong topeng, assembly servo jero ceuli loop mesin las nu bisa otomatis ngalengkepan ceuli loop las, utamana ngawengku sabuk mindahkeun topeng, hiji mékanisme narik loop ceuli, mékanisme las ultrasonic, mékanisme topeng narima.Konsep desain ieu sered hiji mesin sambungan: basajan tur gampang ngagunakeun, produksi topeng otomatis, stabil sarta dipercaya, kalawan versatility alus, kasaluyuan, jeung kinerja ongkos.Ngan hiji operator diperlukeun pikeun beroperasi mesin.

Parameter Téknis

Parameter téknis

Voltaseu

220V 50Hz

Kakuatan

17kw

 

Tekanan hawa

6 kg/²

Frékuénsi ultrasonik

20KHz

 

Kaluaran

≧140pcs / mnt

Struktur

Rak bahan baku, mesin motong topeng, earloop narik garis, ultrasonik las maching

 

Métode deteksi

deteksi photoelectric

Métode kontrol

PLC

 

Ukuran mesin

4500 * 2400 * 2010mm

Beurat

1000 kg

 

Ukuran masker

175 x 95 mm

Perhatian

Dilarang nyabak transduser ultrasonik kalayan tegangan luhur.The percetakan

kabayang jeung paeh sirah teu bisa overvoltage, nu bakal ngaruksak sirah paeh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk