KN95 speed tinggi mesin topeng pinuh otomatis

KN95 speed tinggi pinuh otomatis tilepan garis produksi topeng.mesin ieu eupan sakabeh roll, kalawan lapisan mutiple non-anyaman lawon roll las sanyawa, jeung motong earloop na las, dua gulungan of earloop otomatis unreeling sarta motong, lajeng awak topeng ieu narilep dina satengah.Saatos las ultrasonik sareng integrasi, topéng tungtungna digulung sareng ngabentuk.Bisa ngahontal no-stop, otomatis, produksi efisiensi tinggi.


Parameter téknis

Voltaseu

220V 50Hz

Kakuatan

17,5kw

 

Tekanan hawa

6 kg/²

Frékuénsi ultrasonik

20KHz

 

Kaluaran

80pcs / mnt

Struktur

Rak bahan baku

Mesin motong topeng,

Garis tarik Earloop,

Ultrasonic las maching

 

Métode deteksi

deteksi photoelectric

Métode kontrol

PLC

 

Ukuran mesin

8085mm (L) x 2035mm (W) x 1880mm (H)

Beurat

2000 kg

Perhatian

Dilarang nyabak transduser ultrasonik kalayan tegangan luhur.The percetakan

kabayang jeung paeh sirah teu bisa overvoltage, nu bakal ngaruksak sirah paeh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk