Tentang Kami

Tentang Kami

Guangzhou Naiwei Robot Technology Co., Ltd., diadegkeun dina 18 Pebruari 2020, ngahasilkeun robot ringan, robot kolaborasi, robot palletizing, mesin masker, panangan robot pikeun punching sareng ngajalin alat.

Pabrik markas

1
2

Pausahaan ieu babarengan invested tur diadegkeun ku Dinas Élmu sarta Téknologi Propinsi Guangdong, Élmu sarta Téknologi Biro sarta Guangzhou Baiyun District Government.With leuwih ti 600 pagawé sarta total aréa tutuwuhan 16.000 méter pasagi.Markas nyertakeun wewengkon 7.000 méter pasagi, ayana di Guangzhou Baiyun wasta Sciencelmu Téhnologi Park, nu ieu babarengan invested tur ngadegkeun ku Élmu jeung Téhnologi Departemen Propinsi Guangdong, Guangzhou Élmu sarta Téhnologi Biro sarta Pamaréntahan Guangzhou Baiyun District, ngahormatan salaku nasional. zona pangembangan téknologi tinggi sareng kauntungan tina kawijakan preferensial anu relevan.Cabang kadua nyertakeun wewengkon 4.000 méter pasagi, perenahna di Xialiang Jalan, Longgui Town, Baiyun, Guangzhou.Cabang katilu ngawengku wewengkon 3.000 méter pasagi, ayana di Daling Shan Tongsheng Téhnologi Park, Dongguan.Simkuring boga tim R & D kuat, 1 Ph.D, 2 insinyur senior nasional, 5 Masters, sarta ampir 50 tanaga rékayasa jeung gelar sarjana muda, ngawengku sauntuyan laser, mesin, éléktronika, listrik, hidrolik, software, téhnologi visual R & D jeung aplikasi. integrasi.

Tujuan kami nyaéta pikeun janten tulang tonggong tina widang alat-alat pinter global kalayan struktur equity jelas, sistem R&D lengkep, sikep kerja refined tur pragmatis, adhering kana filosofi bisnis nyieun nilai keur konsumén jeung terus ngembangna sarta cultivating & subdividing dina industri. .Narékahan pikeun janten tulang tonggong tina widang peralatan pinter global.

4
5

Sadaya produk urang dihasilkeun nurutkeun standar CE, CCC, ISO 9001, sarta salawasna tetep ngaronjatkeun standar pikeun minuhan tungtutan konsumén.Kami nyetél hiji tim jasa, pikeun gancang sareng éfisién ngabéréskeun sagala jinis patarosan sareng masalah ti klien.

6