Guangzhou Naiwei Robot Technology Co., Ltd., didirikeun dina 18 Pébruari 2020, Anu ngaheulaan na nyaéta Naiwei (Dongguan) Robot Technology Co., Ltd. Perusahaan babarengan ngiringan sareng diadegkeun ku Departemen Élmu sareng Téhnologi di Propinsi Guangdong, Élmu sareng Téhnologi Biro sareng Pamaréntah Kacamatan Guangzhou Baiyun. Kami gaduh tim R&D anu kuat, 1 Ph.D, 2 insinyur senior nasional, 5 master, sareng ampir 50 tanaga rékayasa kalayan gelar sarjana, ngaliput rupa-rupa laser, mesin, éléktronika, listrik, hidrolik, parangkat lunak, téknologi visual R&D sareng aplikasi integrasi.