Guangzhou Naiwei Robot Technology Co., Ltd., diadegkeun dina 18 Pebruari 2020, ngahasilkeun robot ringan, robot kolaborasi, robot palletizing, mesin masker, panangan robot pikeun punching sareng ngajalin peralatan.t.